Trial Shoyu Ramen

Trial shoyu ramen.  Stock: “Triple Soup” a blend of vegetable, Inglewood free range chicken and dried seafood broth.  Flavoured with aged soy sauce.  Charsiu (loin of Bangalow Sweetpork), Hoshi san’s organic Nori, Soft boiled Egg marinated in soy kelp, flavoured bamboo shoots and shallots. 

試作のしょうゆラーメンです。野菜、Inglewood Free Range Chicken、魚介のトリプルスープ。熟成しょうゆダレとホタテをベースにした特製香味油。トッピング。極上品のBangalow Sweetporkのロースをジューシーに仕上げてあります。星さんの鉄人海苔、昆布ダレに漬け込んだFree Range半熟卵、炭焼きメンマの甘辛煮、そしてねぎです。

2 Responses to Trial Shoyu Ramen

  1. 店長 says:

    手の込んだ一品ですね!
    食べたい!!!の一言!
    ホタテベースのスープ
    メンマまで炭焼き!!
    いちいち 美味そうですね!

    店長でした。

    • 絶対遊びに来て食べてくださいね!どうせやるなら徹底的にやりたいとの気持ちでやっています。メニューの品数は少ないがそれぞれを究極の味に仕上げるつもりです。個々の食材の発掘から始めていますので出来上がったラーメンが可愛くてしかたありません(笑)!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: